Cégünk innovatív felmérési módszereket igénylő feladatok ellátására specializálódott. Célunk olyan modern technológiák alkalmazása, melyek az idő és költségigényes felmérési technikákat váltják ki, ezzel növelve a megrendelőink munkájának hatékonyságát. Alapszolgáltatásunk a háromdimenziós szkennerrel történő felmérés, valamint a mért adat többcélú feldolgozása. A módszer előnye, hogy kevés időt igényel, a teljes térszínt rögzíti, színes kép is létrejön és a pontosság elérheti a két millimétert.

Eszközparkunkban megtalálható egy távvezérelt repülőgép és egy helikopter is. Az általuk készített nagyfelbontású képeket olyan megbízható feldolgozószoftverek szolgálják ki, melyek segítségével a térbeli vízszintes pontosság három centiméter, míg a függőleges pontosság akár öt centiméter is lehet. Továbbá olyan autonóm vízi jármű is rendelkezésünkre áll, amellyel akár fél méteres sekély vizekben is pontos adatokat gyűjthetünk.

Célunk olyan, még komplexebb szolgáltatáskör kiépítése, mely minden érdeklődő igényét kielégíti. Rendelkezésre állunk a megadott eszközparkkal, nagy rugalmassággal, a megrendelőink igényei szerint határoktól függetlenül.